Crispi Kängor – Crispi Titan GTX (Test & Recension)

Crispi Kängor - Crispi Titan GTX (Test & Recension)

Crispi Titan GTX kännetecknas av starka och vattentäta överdelar och sulor med en god universalbeläggning. kängan tillverkas huvudsakligen av naturligt läder av olika densitet, som behandlas med vattenavstötande, tå och hälstövel skyddas av tjockt gummifoder. Inuti skon finns mjuka nät som används i kombination med det vattentäta membranet Gore-Tex Extended Comfort Footwear. Avtagbar anatomisk innersula består av flera lager – flexibelt skum, filt och fint nät med antibakteriell behandling.

Recension av  jaktkängan Crispi Titan GTX

Se Crispi Titan GTX pris på pnjakt.se (har ofta rea)

Crispi Titan GTX finns i brun och svart färgning (se Crispi Titan Black!).

Crispi Titan GTX är en helt ny känga som imponerar med sin ultralätta design och samtidigt levererar en stabil och robust prestanda. Med hjälp av Crispi TWT (Thermo Wire Technology) har de lyckats hålla ner vikten på kängan utan att kompromissa med dess stabilitet.

Lättviktig stabilitet med Crispi TWT (Thermo Wire Technology)

Crispi Titan GTX har genom Crispi TWT (Thermo Wire Technology) lyckats hålla nere vikten utan att kompromissa med stabiliteten. Detta gör den till en utmärkt följeslagare för jägare och fjällvandrare som behöver smidighet och rörlighet i terrängen.

Utmärkt grepp och komfort med Vibram yttersula

En Vibram yttersula med polyuretan stötdämpning ger Crispi Titan GTX enastående grepp och komfort på alla typer av underlag. Oavsett om det är klippor, våta markområden eller ojämn terräng kan du lita på att dessa kängor ger dig säkert fäste och minimerar belastningen på dina fötter.

Torra fötter hela dagen med vattenavvisande Nubuk och Gore-Tex membran

Det är uppenbart att Crispi Titan GTX är kängor för den aktiva jägaren. Skorna har 200 gram isolering. Dessa kängor lämpar sig mycket bra för temperaturer som sträcker sig från 9-23 grader. För värme i stövlar när det är kallt är det bättre att fokusera på på att hålla dem torra än att ha mycket isolering, det är därför det kan vara bra att ha två par stövlar med sig. Du kan ha 2 kg isolering, men om det är fuktigt i skon kommer fötterna att bli kalla ändå.

Crispi Titan GTX är utrustad med ett vattenavvisande Nubuk yttermaterial och Gore-Tex membran. Dessa egenskaper håller fötterna torra även i fuktiga förhållanden och ger samtidigt en utmärkt andningsförmåga. Du kan vara säker på att din komfort inte kompromissas av vädret.

Fräsch innersula med Crispi Air Mesh

Fötter som hålls fräscha och fria från fukt och lukt är viktigt under långa jaktdagar. Crispi Titan GTX har en Air Mesh innersula med aktivt kol som hjälper till att hålla fötterna i bästa skick. Innersulan är enkel att ta ut för att torka och göra ren, vilket ger dig extra bekvämlighet och hygien.

Perfekt för jakt och fjällvandringar

Med sin robusta konstruktion och pålitliga prestanda är Crispi Titan GTX utformad för att möta utmaningarna med både jakt och fjällvandringar. Dessa kängor är en pålitlig partner för utomhusaktiviteter i krävande miljöer.

Snygg och distinkt design

Crispi Titan GTX kommer i en snygg kombination av brun och orange, vilket ger dem ett distinkt utseende som passar väl in i naturen. Du kan vara både bekväm och snygg när du utforskar vildmarken.

Omdöme

Crispi Titan GTX är en imponerande jaktkänga som kombinerar ultralätt design med robusthet och prestanda. Dess stabilitet, grepp, vattentäthet och komfort gör den till en idealisk följeslagare för jägare och fjällvandrare. Med Crispi TWT-tekniken uppnår den enastående stabilitet utan att kompromissa med vikten. Vibram yttersulan med polyuretan stötdämpning ger utmärkt grepp och komfort på alla underlag, vilket ger användaren förtroende och säkerhet under krävande förhållanden.

Den vattenavvisande Nubuk och det pålitliga Gore-Tex membranet håller fötterna torra även i fuktiga förhållanden, samtidigt som de tillåter fötterna att andas ordentligt. Detta bidrar till att undvika fuktighet och svett, vilket är avgörande för att upprätthålla komfort och undvika luktproblem. Den uttagbara Crispi Air Mesh-innersulan med aktivt kol förstärker ytterligare fukt- och luktavvisningen och underlättar rengöring och underhåll.

Crispi Titan GTX är utformad för att möta kraven i både jakt- och fjällvandringsmiljöer. Dess robusta konstruktion och pålitliga material gör den till ett pålitligt val för utomhusentusiaster som vill ha en känga som klarar av olika terrängtyper och utmanande väderförhållanden. Oavsett om du befinner dig i skogen, på fjällen eller i vildmarken kan du lita på att Crispi Titan GTX kommer att stå emot påfrestningarna och ge dig komfort och skydd under hela din vistelse.

Crispi Titan GTX kombinerar imponerande egenskaper och teknologier för att erbjuda en högpresterande jaktkänga. Dess ultralätta design, stabilitet, vattentäthet, komfort och grepp gör den till ett utmärkt val för utomhusentusiaster som söker pålitliga och hållbara kängor. Oavsett om du är en erfaren jägare eller en passionerad fjällvandrare, kommer Crispi Titan GTX att vara en pålitlig följeslagare på dina äventyr i naturen.

 


Källor & Tester

https://crispi.co.nz/reviews/titan-gtx/crispi-titan-gtx-review
https://rodandrifle.co.nz/articles/reviews/outdoor-gear-reviews/crispi-titan-gtx
https://forum.robsoft.nu/viewtopic.php?t=282099

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *