Test av Sako 85 Finnlight! (Video review)

Test av Sako 85 Finnlight! (Video review)

Sako 85 Finnlight har gjort väldigt bra ifrån sig på olika tester och har fått mycket bra omdömen.  Det är ett lätthanterligt gevär med bra precision som är anpassad för jakt. Faktum är att detta gevär är en av de absolut bästa jaktgevären och har blivit utnämnd till bästa jaktgeväret av flera olika tester. Jag tycker själv att detta kulgevär är ett av de absolut bästa jag har testat genom åren.

Sako 85 Finnlight

Vill man ha ett riktigt bra jaktgevär och har en hög budget så är det ingen tvekan om att man blir nöjd med Sako 85 Finnlight. Som nybörjare kanske man bör köpa ett billigare vapen om man är osäker på hur mycket man kommer att jaga i framtiden. Det är kanske dumt att lägga allt för mycket pengar på ett jaktgevär som man inte kommer att använda så mycket i alla fall om man har en låg budget.

Sako 85 Finnlight

Sako 85 Finnlight går att köpa från pnjakt.se


Det finns många bra videos på youtube som man kan titta på om man vill ha mer information om Sako 85 Finnlight. Dessa är på engelska men de flesta kan väl engelska nu för tiden. Om inte annat så kan man få sig en ordentligt titt på geväret i olika vinklar och se ungerfär hur Sako 85 Finnlight fungerar.

Sako 85 Finnlight video review
Sako 85 Finnlight test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *