Browning X Bolt Test! (video review) se pris och omdöme!

Browning X Bolt Test! (video review)

Browning X-Bolt Skiljer sig en hel del från sin föregångare och jag måste säga att vapnet är betydligt bättre i sin nya uppgraderade modell. Jag har velat skriva om detta gevär ett tag nu och efter en senaste jaktutflykten med x-bolten, känner jag att jag har tillräckligt med kött på benen för att göra denna recension.

Varför tillverkaded Browning X-Bolt och vad har geväret för syfte?

Det verkar som en dum fråga, men det är det inte. Browning X-Bolt är INTE ett jaktgevär. Det är ett “premium” jaktgevär. Det är inte sarkastiska citattecken, det är bara det att det nya Browning geväret löser mer än bara problemet med vad man ska skjuta hjort med. Jag menar, du kan köpa betydligt billigare budgetgevär som klarar av samma uppgift men det är i detaljerna som Browning X-Bolt skiljer sig i effektivitet och upplevelse

Browning är känt för sin höga kvalitet och öga för detaljer. Magasinet i sig själv är otroligt. En högkvalitativ plast magasin som är mycket är lätt, men känns så robust att du köra över den med en lastbil. Browning X-Bolt har en rak klassisk kompositstock som är stabil och greppvänlig.

Precisionen på modellen jag testade var konkurrenskraftig med de flesta gevären dessa dagar.

Omdöme:

Som jag nämnde tidigare är det inte bara ett gevär att skjuta hjort med. Det är ett bättre gevär att skjuta hjort med. Det känns bättre i handen, det erbjuder premiumfunktioner som budgetgevär inte gör.

Precision: 8/10
Hantering: 9/10
Avtryckare: 8/10
Kolv: 9/10
Värde: 9/10

Totalt: 8,5 av 10

Se Browning X Bolt pris på pnjakt.se


Se test, pris och omdöme för Browning X Bolt jaktgevär!
Browning X Bolt – Test och video review
Video review av Browning X Bolt
Browning X Bolt recension
Varför du ska välja Browning X Bolt
Jaga med Browning X Bolt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *