Jaktsajten

Jakt & Fiske

Sako 85 Finnlight (Test och video review)

Publicerad 2018-07-19 16:39:00 i Allmänt,

Sako 85 Finnlight har gjort väldigt bra ifrån sig på olika tester och har fått mycket bra omdömen. 
Sako 85 Finnlight
 
Artikeln har flyttat till: Sako 85 Finnlight - Test & Recension
 
Sako 85 Finnlight video review
Sako 85 Finnlight test
Det finns många bra videos på youtube som man kan titta på om man vill ha mer information om Sako 85 Finnlight. Dessa är på engelska men de flesta kan väl engelska nu för tiden. Om inte annat så kan man få sig en ordentligt titt på geväret i olika vinklar och se ungerfär hur Sako 85 Finnlight fungerar.
 
Sako 85 Finnlight är ett lätthanterligt gevär med bra precision som är anpassad för jakt. Faktum är att detta gevär är en av de absolut bästa jaktgevären och har blivit utnämnd till bästa jaktgeväret av flera olika tester. Jag tycker själv att detta kulgevär är ett av de absolut bästa jag har testat genom åren.
 
Vill man ha ett riktigt bra jaktgevär och har en hög budget så är det ingen tvekan om att man blir nöjd med Sako 85 Finnlight. Som nybörjare kanske man bör köpa ett billigare vapen om man är osäker på hur mycket man kommer att jaga i framtiden. Det är kanske dumt att lägga allt för mycket pengar på ett jaktgevär som man inte kommer att använda så mycket i alla fall om man har en låg budget.
 
Det går att köpa Sako 85 Finnlight på pnjakt.se
 
Sako 85 Finnlight
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela