Jaktsajten

Jakt & Fiske

GRS Kolv

Publicerad 2017-10-03 14:54:00 i Allmänt,

Funderar du på att köpa en GRS kolv? Här hittar du alla modeller som går att köpa online med snabb leverans. Se test och review!
Köp GRS kolvar
Alla modeller finns i flera olika färger
 
 
GRS Sporter, GRS Hunter, GRS Berserk
 
Förnya ditt vapen med GRS gevärskolvar
GRS Kolv Test & Review
GRS Kolv Browning
GRS Kolv Tikka T3 Stock
GRS kolvar passare för både sportskytte och jakt även om den kanske främst är till för sportskytte. Greppet ger en avslappnad vinkel för handleden.
 
- GRS Sporter har en grov och lätt framstock vilket ger en bra balans vid stående skytte.
 
- GRS Hunter har klassiska linjer och är justerbart för att passa dig.

- GRS Berserk har samma ergonomi och justerbarhet men är mer stryktålig och lättare.
 
Populära modeller som passar till GRS kolv
tikka t3, berserk, remington 700, sauer 202, blaser r93, tikka m65, sako 85, sako 75, husqvarna 1640
 
Jag har testat GRS kolv och måste säga att den fungerar utmärkt och det är en härlig känsla att hålla i geväret. Dock så har jag inte varit ute och jagat med GRS kolven men jag har provskjutit lite och det fungerar utmärkt. Det går verkligen att rekommendera GRS kolv till alla som vill ha ett bra gevär att ta med sig ut på jakt. Priset är inte särskilt högt om man tänker på vad man får för pengarna när man köper denna kolv. Jag har även testat KKC kolven och jämför man GRS med KKC kolven så är de ungeför lika bra, det beror ju på lite vad man är ute efter naturligtvis. GRS kanske passar lite bättre om man är intresserad av sportskytte men den funkar tydligen även bra i jakt vad jag har läst.
 
Det är inte helt lätt att välja rätt kolv för geväret och det gäller att läsa på lite innan man köper en kolv så att man kan vara säker på att man har köpt rätt. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och kan rekommendera GRS kolv om man är intresserad av sportskytte för det fungerar utmärkt att skjuta med. Det är verkligen en härlig känsla. Vad gäller jakt så kan jag inte yttra mig eftesom jag inte har testat att gå ut på jakt med min GRS kolv ännu men vad jag har läst och hört av andra så fungerar GRS kolven utmärkt även när man går ut på jakt.
 
Jag beställde min GRS kolv online på pnjakt.se och det var snabb leverans och priset var bra. Jag kommer absolut att beställa från dem igen. Jag funderar till exempel på att köpa lite nya jakt kläder nu inför vintern så att man slipper frysa när man är ute på jakt.
 
I vinter ska jag prova att gå ut på jakt i varma jaktkläder och mitt nya gevär och då kommer jag att uppdatera sida och berätta hur det har gått!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela